• Magunkról   • Munkák   • Referenciák   • Letöltés   • Kapcsolat


Kedvezményezett neve:

Ilona-malom Műhely Játszótérépítő Bt.

Projekt címe:

Rugalmas foglalkoztatási formák elterjesztése az Ilona-malom Műhely Játszótérépítő Bt.-nél

Támogatás összege:

8 292 245 Ft

Támogatás mértéke:

100 %

Tervezett befejezés dátuma:

2017. december 31.

Projekt azonosító száma:

GINOP-5.3.2-16-2016-00536


A projekt tartalmának bemutatása:

A projekt során két munkakörben összesen 4 fő foglalkoztatási formája kerül átalakításra. A 3 fő kert és tájépítész a jelenleg hagyományos teljes munkaidős formából távmunkára kerül át, az adminisztrátor pedig kötetlen munkarendben és részmunkaidőben fog dolgozni. Emellett 1 fő felvételét tervezi a Társaság rugalmas formában.
A munkakörök átszervezéséhez, a rugalmas foglalkoztatási forma bevezetéséhez kapcsolódó tanácsadás eredményeképpen szervezeti szabályzatok, HR dokumentumok kialakítása és módosítása történik meg. A projekt során a javasolt szervezeti, munkaköri és HR fejlesztéshez szükséges IT fejlesztésekhez kapcsolódó tanácsadásra, vezetői és munkavállalói képzésre és műhelymunkákra: céges nyitóértekezletre, mentor program kialakítására és munkahelyi mentor foglalkoztatására, szervezeti struktúra vizsgálatára és fejlesztésére, munka és magánélet összeegyeztetését bemutató műhelymunkára - szemléletformáló vezetői és munkavállalói modul keretében kerül sor. A változásértékelő értekezlet során pedig az érintett munkavállalókkal és vezetőkkel közös műhelymunkákon keresztül tartják a kiértékelést.
A fejlesztési projekt keretében a rugalmas foglalkoztatási formák bevezetéséhez szükséges eszközök, immateriális javak beszerzése is megtörténik. Tekintettel arra, hogy az átalakítások mindegyikének része az otthoni munkavégzés biztosítása távmunkában, illetve táveléréssel – amihez nem állnak rendelkezésre a szükséges eszközök, szoftverek – így 3 notebook beszerzése minden szükséges kiegészítővel, valamint a tervek videokonferenciával való bemutatását lehetővé tevő eszközök – projektor, monitor és kiegészítők – szünetmentes tápegység és adattároló beszerzésére kerül sor.