• Magunkról   • Munkák   • Referenciák   • Letöltés   • Kapcsolat


I. Pályázat

Kedvezményezett neve:

Ilona-malom Műhely Játszótérépítő Bt.

Projekt címe:

Rugalmas foglalkoztatási formák elterjesztése az Ilona-malom Műhely Játszótérépítő Bt.-nél

Támogatás összege:

8 292 245 Ft

Támogatás mértéke:

100 %

Tervezett befejezés dátuma:

2017. december 31.

Projekt azonosító száma:

GINOP-5.3.2-16-2016-00536


A projekt tartalmának bemutatása:

A projekt során két munkakörben összesen 4 fő foglalkoztatási formája kerül átalakításra. A 3 fő kert és tájépítész a jelenleg hagyományos teljes munkaidős formából távmunkára kerül át, az adminisztrátor pedig kötetlen munkarendben és részmunkaidőben fog dolgozni. Emellett 1 fő felvételét tervezi a Társaság rugalmas formában.
A munkakörök átszervezéséhez, a rugalmas foglalkoztatási forma bevezetéséhez kapcsolódó tanácsadás eredményeképpen szervezeti szabályzatok, HR dokumentumok kialakítása és módosítása történik meg. A projekt során a javasolt szervezeti, munkaköri és HR fejlesztéshez szükséges IT fejlesztésekhez kapcsolódó tanácsadásra, vezetői és munkavállalói képzésre és műhelymunkákra: céges nyitóértekezletre, mentor program kialakítására és munkahelyi mentor foglalkoztatására, szervezeti struktúra vizsgálatára és fejlesztésére, munka és magánélet összeegyeztetését bemutató műhelymunkára - szemléletformáló vezetői és munkavállalói modul keretében kerül sor. A változásértékelő értekezlet során pedig az érintett munkavállalókkal és vezetőkkel közös műhelymunkákon keresztül tartják a kiértékelést.
A fejlesztési projekt keretében a rugalmas foglalkoztatási formák bevezetéséhez szükséges eszközök, immateriális javak beszerzése is megtörténik. Tekintettel arra, hogy az átalakítások mindegyikének része az otthoni munkavégzés biztosítása távmunkában, illetve táveléréssel – amihez nem állnak rendelkezésre a szükséges eszközök, szoftverek – így 3 notebook beszerzése minden szükséges kiegészítővel, valamint a tervek videokonferenciával való bemutatását lehetővé tevő eszközök – projektor, monitor és kiegészítők – szünetmentes tápegység és adattároló beszerzésére kerül sor.
II. Pályázat

A kedvezményezett neve:

Ilona-malom Műhely Játszótérépítő Betéti Társaság

A projekt címe:

Munkavállalók képzése az Ilona-malom Műhely Bt.-nél

A szerződött támogatás összege:

8 298 750 Ft

A támogatás mértéke:

100%

A projekt tartalma:

Társaságunk 2000-ben alakult egy baráti közösségből, de első játszótereinket már lassan 20 éve építettük. Tagjaink között található asztalos, erdész, kerttervező, néprajzos és szobrász is; egymást kiegészítve közös alkotásként létesülnek játszótereink. Munkáink mára megtalálhatóak az egész országban és határain túl is, Mecklenburg-tól Provance-ig és Basel-től Temesvárig.

Cégünk nagy hangsúlyt fektet munkavállalók továbbképzésére.

A projektben vállalt képzések sikeresen megvalósultak 11 fő bevonásával:

• Kommunikációs alapismeretek
• Együttműködés és önérvényesítés
• Kereskedelmi alapok
• Értékesítés haladóknak
• Táblázatkezelés


Mind az 5 képzés esetében 11 fő bevonásra került és mind a 11 fő sikeresen befejezte a képzéseket és megszerezték a tanúsítványokat.

Célunk az volt, hogy vállalatunk minden szempontból még korszerűbbé váljon, ügyfeleink és partnereink elégedettek legyenek, valamint eleget téve az európai uniós normáknak piacvezetővé válhassunk a minőségi és megbízható szolgáltatás tekintetében.

A projekt befejezési dátuma:

2020.12.17

A projekt azonosító száma:

GINOP-6.1.6-17-2018-00143

Közreműködő szervezet:

Pénzügyminisztérium – Gazdaságfejlesztési Programokért Felelős Helyettes Államtitkárság
1139 Budapest, Váci út 81-83.

gazdasagfejlesztes@pm.gov.hu

Tel: +36 1 896 66666